De Nieuwe Renault Master, nu direct leverbaar!

De Nieuwe Renault Master, nu direct leverbaar!

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de Nieuwe Renault Master nu direct uit voorraad leverbaar is bij LVS Bedrijfswagens! Deze veelzijdige en robuuste bedrijfswagen is perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en prestaties.

De Nieuwe Renault Master biedt een scala aan mogelijkheden en is ideaal voor diverse toepassingen, van transport tot dienstverlening. Met zijn ruime laadcapaciteit, moderne technologieën en efficiënte motoren is deze wagen ontworpen om aan de behoeften van elke onderneming te voldoen.

De Nieuwe Renault Master is beschikbaar als zowel diesel, volledige 9 traps automaat of een E-tech, de 100% elektrische variant. 

Bij LVS staan we klaar om u te helpen de perfecte Renault bedrijfswagen te vinden die past bij uw specifieke wensen. Onze verkoopadviseurs zijn beschikbaar om u te adviseren en de mogelijkheden te bespreken.

Kom langs in ons Experience Center in Zwaag of bekijk onze voorraad online. Mis deze kans niet om uw bedrijfswagenpark te upgraden met de nieuwe Renault Master!

Voor meer informatie en om de beschikbare modellen te bekijken, bezoek onze website of neem contact met ons op.