Proefrit

Een proefrit bij LVS

IMG_2142

Ervaar rijden in een Renault Bedrijfswagen

Het maken van een weloverwogen keuze bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen is cruciaal. Een proefrit is hierbij onmisbaar, omdat het u de kans geeft om niet alleen de prestaties en het comfort van de bedrijfswagen te ervaren, maar ook om te zien hoe deze aansluit bij uw specifieke zakelijke behoeften.

De Proefrit aan huis service van LVS

Bij LVS begrijpen we dat het in uw drukke agenda soms lastig kan zijn om de tijd te vinden om voor een proefrit naar onze vestiging te komen. Daarom introduceren we onze 'Proefrit aan Huis'-service! Met deze service brengen wij de proefrit-ervaring rechtstreeks naar uw voordeur, zodat u de mogelijkheid heeft om onze bedrijfswagen te testen in de omgeving waar u hem het meest zal gebruiken - rond uw eigen bedrijf en in de straten waar u dagelijks rijdt.

lees meer
Proeftrit aan huis service

Bent u klaar om de volgende stap te zetten in het vinden van uw ideale bedrijfswagen? Neem vandaag nog contact met ons op om uw proefrit in te plannen en ervaar het gemak en de kwaliteit van onze service, volledig afgestemd op uw schema en behoeften.

* Ons servicegebied voor een proefrit aan huis betreft Noord-Holland en Friesland, andere locaties in overleg. 

Er ging iets mis met het versturen. Probeer het opnieuw, of neem contact met ons op.

Boek een proefrit!

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak of bel ons.

Bedankt voor uw bericht/aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!