Een proefrit aan huis: LVS Bedrijfswagens komt naar u toe!

Een proefrit aan huis!

LVS Bedrijfswagens komt naar u toe! 

Het maken van een weloverwogen keuze bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen is cruciaal. Een proefrit is hierbij onmisbaar, omdat het u de kans geeft om niet alleen de prestaties en het comfort van de wagen te ervaren, maar ook om te zien hoe deze aansluit bij uw specifieke zakelijke behoeften. We begrijpen echter dat het in uw drukke agenda soms lastig kan zijn om de tijd te vinden om voor een proefrit naar onze vestiging te komen. Daarom introduceren we onze 'Proefrit aan Huis'-service!

Een proefrit aan huis: Hoe werkt het? 

Met deze service brengen wij de proefrit-ervaring rechtstreeks naar uw voordeur, zodat u de mogelijkheid heeft om onze bedrijfswagen te testen in de omgeving waar u hem het meest zal gebruiken - rond uw eigen bedrijf en in de straten waar u dagelijks rijdt.

Onze 'Proefrit aan Huis'-service is eenvoudig en efficiënt. Het werkt als volgt:

Stap 1: selecteer uw bedrijfswagen: U bladert door ons online aanbod aan bedrijfswagens en selecteert het model dat u interesseert.

Stap 2: plan uw afspraak: Via onze website of door direct contact op te nemen, plant u een afspraak in op een tijdstip en locatie die u het beste uitkomt. Dit kan uw bedrijfsadres zijn, maar ook uw thuisadres of elke andere locatie binnen ons servicegebied.

Stap 3: persoonlijke Ontmoeting: Op de afgesproken dag en tijd komt een van onze verkoopadviseurs met de door u gekozen bedrijfswagen naar u toe. Wij zullen u een uitgebreide introductie geven van alle functies en specificaties van de wagen.

Stap 4: ervaar de Proefrit: U krijgt dan de kans om zelf achter het stuur te kruipen en de auto in uw eigen tempo en op uw eigen voorwaarden te testen. Of u nu door de stad rijdt, de snelweg op gaat, of specifieke manoeuvres wilt uitproberen die belangrijk zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden, u heeft de vrijheid om een echte rijervaring te krijgen.

Stap 5: uw feedback en Vragen: Na de proefrit is er voldoende tijd om uw ervaringen te delen, vragen te stellen en verdere informatie te ontvangen over de wagen, leaseopties, financiering, of servicepakketten.

Wij geloven dat deze persoonlijke benadering niet alleen gemak biedt, maar u ook in staat stelt om een betere beslissing te nemen. Door de proefrit naar u te brengen, hopen we de drempel voor een proefrit te verlagen en u de beste service te bieden die past bij uw drukke leven.

Neem contact op!

Bent u klaar om de volgende stap te zetten in het vinden van uw ideale bedrijfswagen? Neem vandaag nog contact met ons op om uw 'Proefrit aan Huis' te plannen en ervaar het gemak en de kwaliteit van onze service, volledig afgestemd op uw schema en behoeften.

* Ons servicegebied voor een proefrit aan huis betreft Noord-Holland en Friesland, andere locaties in overleg. 

Renault bedrijfswagens op een rij