Onderhoud

Service en onderhoud

LVS_Werkplaats_21-LR (1)

We doen wat we beloven

Ons bedrijf heeft sinds 1936 een uitstekende reputatie weten op te bouwen door consequent vast te houden aan onze bedrijfsfilosofie: ‘We doen wat we beloven’.

De aflevering van uw voertuig betekent voor ons dan ook de start van het nakomen van onze servicebeloften. Zo streven wij naar een zo laag mogelijke frequentie van het werkplaatsbezoek en het voorkomen van ongeplande stilstand. Daarom willen we mogelijke problemen steeds voor zijn. Goed gepland en zelfs preventief onderhoud behoedt u voor nadelige verrassingen en de onnodige financiële gevolgen.

Één aanspreekpersoon
op iedere
LVS-vestiging

Op iedere LVS-vestiging is er voor u één aanspreekpersoon die wij graag aan u voor willen stellen. Onze service coördinator helpt u actief uw voertuig in de best mogelijk conditie te houden op een tijdstip dat het u past. En, wij zijn u 6 dagen per week van dienst.

p041051

APK-keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) voor bedrijfswagens is wettelijk verplicht. LVS is RDW erkend en mag APK-keuringen voor bedrijfswagens uitvoeren. Onze APK-keurmeesters controleren uw bedrijfswagen op allerlei punten. Uiteraard kan de APK worden gecombineerd met een onderhoudsbeurt, zodat één bezoek aan onze werkplaats volstaat.

Laadklepkeuring

Een laadklep van een bedrijfswagen wordt zwaarbelast. Om ervoor te zorgen dat de laadklep goed blijft werken, moet deze regelmatig worden gecontroleerd, onderhouden en gekeurd. LVS Bedrijfswagens heeft alle expertise in huis voor zowel het onderhoud als de verplichte  laadklepkeuring.

24/7 service

Wij begrijpen hoe belangrijk uw bedrijfswagen is voor u!
Te alle tijden moet u erop kunnen vertrouwen dat u mobiel bent.
Daarom kunt u ons dag en nacht bereiken. En dat bedoelen we letterlijk. Krijgt u (onderweg) met een calamiteit te maken dan is er direct een Renault Bedrijfswagen monteur voor u beschikbaar. Die kent uw auto het beste en met onze speciale servicewagens zijn we snel ter plekke om u te helpen. 24/7, waar u ook bent.

Schadeherstel

Schade gereden aan uw bedrijfswagen? LVS Bedrijfswagens herstelt dit snel en vakkundig voor u. Wij helpen u met vervangend vervoer en goed uitgevoerd schadeherstel. Onze gespecialiseerde medewerkers regelen alles voor u: van schadetaxatie en overleg met de schade-expert van de verzekering tot en met de aflevering van het volledig herstelde voertuig.

Wij helpen u graag verder.

Noord-Holland

Fedor Van Oostveen - LVS Bedrijfswagens - LVS Trucks

Fedor van Oostveen (Noord-Holland)

Verkoper Renault Bedrijfswagens
LVS-dick-rood

Dick Rood (Noord-Holland)

Verkoper Renault Bedrijfswagens

Friesland

Wigger Jelsma - LVS Bedrijfswagens - LVS Trucks

Wigger Jelsma (Friesland)

Verkoper Renault Bedrijfswagens
Jorick-van-der-Hoek_LVS-Bedrijfswagens1-1

Jorick van der Hoek (Friesland)

Verkoper Renault Bedrijfswagens