LVS opent 1<sup><small>ste</small></sup> Renault Experience Center

LVS opent 1ste Renault Experience Center

Renault Trucks-dealer LVS heeft in Zwaag haar eerste Renault Experience Center geopend. Een unieke stap en een primeur binnen de dual-brand truckdealers. Hiermee wordt exclusief de aandacht gevestigd op het complete aanbod van Renault Trucks binnen het segment van elektrische en diesel bestelwagens en trucks.

LVS creëerde een unieke locatie waar alles getoond wordt wat Renault te bieden heeft; een breed aanbod van zware bedrijfswagens, en een grote verscheidenheid aan bestelwagens – zowel diesel als 100% elektrisch, gespecialiseerd onderhoud & reparatie en een uitstekende 24/7 service, volledig ingericht en afgestemd op de behoeften van de ondernemer.

Jos Bot, directeur LVS; "We voelden de behoefte om een ruimte te creëren die ook geschikt is voor klanten buiten de truckindustrie, zoals timmerlieden, schilders, aannemers, pakketbezorgers, bloemisten, etc. Een laagdrempelige plek waar zij zich welkom voelen, waar ze alles kunnen zien wat de Renault Trucks Master Red EDITION te bieden heeft, deze ook uit voorraad kunnen kopen en die ze tevens kunnen laten onderhouden volgens hun specifieke behoeften. Kortom een plek waar ze een exclusieve Renault Trucks-ervaring kunnen beleven."

178-LVS-Bedrijfswagens_Renault Trucks Experience Centre (12)_
177-LVS-Bedrijfswagens_Renault Trucks Experience Centre (17)_
180-LVS-Bedrijfswagens_Renault Trucks Experience Centre (14)_
176-LVS-Bedrijfswagens_Renault Trucks Experience Centre (3)_

Bruno Blin, President van Renault Trucks was bij deze opening aanwezig. "Dit eerste Renault Experience Center in Nederland toont de langdurige betrokkenheid van LVS bij het merk Renault Trucks en de langetermijnvisie met een nieuw verkoopconcept. Het laat zien dat de Renault Trucks-klant onze #1 prioriteit is, zodat de klant zelf uitgebreid kan kennismaken met onze complete productrange en diensten, inclusief een speciale ruimte voor Renault Trucks E-Tech."

Jerome Berthelet, Managing Director van Renault Trucks Nederland benadrukt: "Dit unieke en moderne concept belicht onze gehele Customer Experience. Van een showroom tot een verkoopruimte waar duidelijk rekening wordt gehouden met de behoeften en wensen van de klant, van een voertuigoverdracht tot een inspectie en een voorbereiding voorafgaand aan de aflevering waardoor klanten een echte kijk 'achter de schermen' krijgen. Naast het bedienen van een nieuw type klant van buiten de truckindustrie, biedt het Experience Center ook de mogelijkheid om truckklanten het merk Renault Trucks echt te laten ervaren."

In de showroom van het Experience Center wordt een uitgebreid aanbod van verschillende Renault Trucks-modellen getoond, van de Renault Trucks E-Tech Master, die 100% elektrisch is, en de Master Red EDITION (dieselversie), tot de D range (distributie) met onder meer de Renault Trucks E-Tech D & D Wide, evenals de nieuwe Renault Trucks T EVO voor de lange afstand en aantal bouwvoertuigen. Bovendien kunnen klanten hun gewenste vrachtwagen of bestelwagen individueel configureren en bestellen, op basis van hun specifieke transportbehoeften, onder begeleiding van een van de specialisten van Renault Trucks. Daarnaast is er ook een werkplaats voor onderhoud en reparaties en zijn de verkoop- en business support teams in het Experience Center gevestigd om de Renault Trucks-klanten in alle opzichten te kunnen ondersteunen. Ongeacht of ze de keuze maken voor traditioneel transport of juist voor duurzaam transport.


Nieuwe website
LVS heeft ook een nieuwe website gelanceerd: lvsbedrijfswagens.nl. Hiermee bestrijkt LVS het volledige klanttraject voor lichte bedrijfswagen (LCV) klanten, van oriëntatie tot aankoop. Met een overzicht van alle bestelwagens op voorraad, een lease-aanvraag-tool, de mogelijkheid om direct online te kopen en een overzicht van alle mogelijke bestelwagenmodellen, configuraties en kleuren.