SEBA subsidie beschikbaar vanaf 23 april

SEBA subsidie beschikbaar vanaf 23 april

Goed nieuws voor ondernemers!  Vanaf dinsdag 23 april is de SEBA-subsidie (Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's) beschikbaar, waarmee er tot €5.000,- bespaard kan worden op de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen. 

Waarom de SEBA subsidie?

De SEBA-subsidie is bedoeld om de transitie naar schoner en duurzamer vervoer te stimuleren. Met deze regeling kunt u als ondernemer een financiële bijdrage ontvangen bij de aanschaf of lease van emissieloze bedrijfsauto's.

Door gebruik te maken van de SEBA-subsidie kunnen ondernemers niet alleen bijdragen aan een schonere lucht en een beter milieu, maar ook profiteren van financiële voordelen op de lange termijn. Elektrische bedrijfsauto's hebben lagere operationele kosten en zijn vaak onderhoudsarm, waardoor ze op termijn kostenbesparingen opleveren. Onze verkoopadviseurs kunnen de operationele kosten berekenen door middel van een TCO. Tot slot, en misschien is dit wel het belangrijkste voordeel, met een elektrische bedrijfswagen bent u welkom in zero-emissie zones en kunt u uw werkzaamheden in de binnenstad uit blijven voeren. 

Hulp bij het aanvragen

Ondernemers die interesse hebben in de SEBA-subsidie kunnen vanaf dinsdag 23 mei een aanvraag indienen. Voorafgaand aan de aanvraag is een goede voorbereiding vereist. U moet een eHerkenning aanvragen, dit kunt u hier doen. Daarnaast bent u in het bezit van een niet-definitieve koopovereenkomst. Bij LVS helpen we u graag bij de voorbereiding op de aanvraag, onze verkoopadviseurs staan voor u klaar! 

Voor meer informatie over de voorwaarden en het aanvraagproces kunt u terecht op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Elektrische bedrijfswagens op voorraad 

Bij LVS Bedrijfswagens hebben we een ruime voorraad elektrische bedrijfswagens. Bekijk onze voorraad online of kom langs in ons Experience Center in Zwaag.