Bestelwagenservice

Bestelwagenservice

Uw bedrijfswagen in topconditie

Uw bestelwagen is essentieel bij uw werkzaamheden. LVS biedt complete service voor uw bedrijfswagens. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met de modernste diagnoseapparatuur en gereedschappen. Daarmee blijft uw bedrijfswagen in topconditie en bent u verzekerd van maximale beschikbaarheid.

Wij staan 24/7
voor u klaar

Wij willen dat u plezier heeft in uw werk en niet tegen onverwachte problemen aanloopt. En dat betekent dat we alles uit de kast zullen halen om service zo snel mogelijk uit voeren. Zijn er reparaties nodig? Dan houden we u 24/7 op de hoogte van wat we doen.

Calamiteitenservice
voor bestelwagens

Loopt u (onderweg) tegen een storing aan? Dan staan we 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Onze speciale servicewagens zijn op calamiteiten voorbereid. En als het even kan, regelen we vervangend vervoer. Stilstand is namelijk geen optie.

LVS_Werkplaats_22-LR (3)

Precies de service die u wenst

Van zzp’er tot een groot wagenpark. De omvang van uw vloot maakt niet uit, wij stemmen onze bestelwagenservice af op uw wensen. Wilt u de zekerheid van een goed onderhouden bedrijfswagen voor een vaste prijs? Kies dan voor een van onze servicecontracten. 

Servicecontracten voor Renault Master

Meer weten over onze dienstverlening?
Wij helpen u graag verder!

Dennis Westra_LVS-trucks

Dennis Westra

Service Coördinator
Richard Veltrop_LVS Trucks

Richard Veltrop

Service Coördinator
Heerenveen_Jan-Jurjen Zandstra_LVS-Trucks_1-1

Jan-Jurjen Zandstra

Service Coördinator
Mike Blaauboer_LVS-BoL_

Mike Blaauboer

Service Coördinator

René Wagenaar

Service Coördinator