LVS_Werkplaats_21-LR (19)

Werken bij LVS

Bij LVS leveren wij de beste, meest duurzame transportoplossingen en 24/7 service om te zorgen dat onze klanten altijd in beweging kunnen blijven. Of het nou gaat om kleine zelfstandige of een grote transporteur, wij helpen onze klanten letterlijk op weg. 

Jouw talent kunnen we daarbij goed gebruiken. Binnen ons innovatieve familiebedrijf krijg je alle ruimte om te doen waar jij goed in bent en mee te groeien. Je hebt ongeveer 150 collega’s verdeeld over 7 locaties in Broek op Langedijk, BeverwijkHeerenveen, Leeuwarden en Zwaag.

Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een gedreven team met ieder zijn eigen rol, talenten, energie en specialisme. Samen hebben we één missie: onze klanten in beweging houden. 

Wij zijn harde werkers, maar houden ook van gezelligheid. We durven innovatief te zijn, benutten nieuwe kansen en doen wat we beloven. We hebben een fijne werksfeer, als het kan worden er leuke uitjes georganiseerd of sluiten we de week gezellig af. We genieten ook graag van iets lekkers, we hebben fruit van de zaak, maar genieten ook wekelijks van snacks en een drankje.

Vanuit LVS Trucks en LVS Bedrijfswagens kunnen wij als Volvo Trucks en Renault Trucks dealer een truck of bedrijfswagen leveren die voldoet aan alle specifieke wensen en eisen van onze klanten. 

We verzorgen de lease, verzekeringen, stellen samen het meest optimale onderhoudspakket samen, monitoren de performance van het wagenpark en verzorgen uiteraard het onderhoud en de reparaties van de trucks, bedrijfswagens en trailers.

Daarnaast kopen en verkopen we binnen LVS Used Trucks vrachtwagens van alle merken, in binnen- en buitenland. Van advies tot aan het papierwerk, van transport tot aan de financiële afhandeling, wij verzorgen het. 

LVS Studiefonds

Heb je een vast contract bij LVS en heb je (pleeg- en/of stief-)kinderen die een studie volgen op het algemeen voortgezet onderwijs, vwo, (v)mbo, hbo of het wo? Dan kunnen jouw kinderen gebruikmaken van het LVS Studiefonds.

Meer informatie

Kom bij ons werken als:

LVS-Trucks_facturist_bedrijfswagens
04.10.2022

Magazijn Medewerker
Locatie: Beverwijk

LVS_Werkplaats_21-LR (21)
16.08.2022

Magazijn medewerker
Locatie: Heerenveen

LVS_Werkplaats_21-LR (20)
16.08.2022

Magazijn medewerker
Locatie: Zwaag & Broek op Langedijk

LVS-vacature-monteur-werkend-op-laptop-in-werkplaats
15.06.2022

Monteur
Locatie: Beverwijk

LVS-Trucks_monteur_2
14.06.2022

Monteur
Locatie: Broek op Langedijk

LVS-Trucks_monteur_2
14.06.2022

Monteur
Locatie: Zwaag