Vincent Pistoor

"LVS is een
heel sociaal bedrijf"

“Een factuur die in één oogopslag duidelijk is voor de klant, correct is en geen vragen oproept. Daar zet ik me voor in als facturist bij LVS in Zwaag. Het grootste deel van de tijd ben ik bezig met het maken van facturen voor werkzaamheden die in onze werkplaats zijn gedaan of bij de nieuwbouw van een truck.”

“Daarnaast verzorg ik de aanvraag van leasecontracten bij leasemaatschappijen en behandel ik vragen van klanten die gaan over garanties en coulance-aanvragen. Uitgangspunt is altijd om tot een oplossing te komen waar beide partijen tevreden over zijn.”
 

Bekijk de video van Vincent >>>

Je voelt je snel thuis bij LVS

“Toen ik hier begon als facturist had ik geen achtergrond in de truckwereld. Collega’s waren heel bereidwillig om vragen te beantwoorden en dingen uit te leggen. Dat helpt enorm om je snel thuis te voelen op een nieuwe werkplek en in een nieuwe functie.”

LVS-Vincent-Pistoor-3

Ruimte om ideeën in te brengen

“Bij LVS werk je samen met leuke, hulpvaardige collega’s. Er hangt echt een teamgevoel: we zijn één en helpen elkaar onderling. Ook de directeur komt regelmatig bij je langs om te vragen hoe het met je gaat. Het is allemaal heel laagdrempelig: als je vragen of ideeën hebt, is er altijd ruimte om die in te brengen. Je voelt je serieus genomen.”

LVS-Vincent-Pistoor-2
LVS-Vincent-Pistoor-4
LVS-Vincent-Pistoor-5

Studeren op kosten van de baas

“LVS is een fijn bedrijf om te werken. Het is een heel sociaal bedrijf. Je krijgt je salaris altijd netjes op tijd en er zijn ook leuke extra’s. Als je bijvoorbeeld kinderen hebt die naar het voortgezet onderwijs gaan of studeren, kun je gebruikmaken van het LVS Studiefonds. Daarmee krijg je een bijdrage voor de studiekosten voor je kinderen. Het is fantastisch dat dat bestaat want het is toch een leuk steuntje in de rug.”

Vincent Pistoor, Facturist, LVS Zwaag
Er ging iets mis met het versturen. Probeer het opnieuw, of neem contact met ons op.

Enthousiast geworden? 
Stuur een open sollicitatie