LVS Services

Slimmer op weg

LVS services

Service en onderhoud

De juiste service op het juiste moment is essentieel. Wij hebben de knowhow en het equipment voor alle mogelijke services die nodig zijn om uw materieel rijdend te houden.

Servicecontracten

Onze servicecontracten zorgen ervoor dat u zich volledig op uw bedrijfsvoering kunt richten. Of het nu gaat om een Renault Master, een bakwagen of een trekker, een servicecontract zorgt voo…

Schadeherstel

Schade gereden aan uw truck of bedrijfswagen? LVS herstelt dit snel en vakkundig voor u. Wij helpen u met vervangend vervoer en goed uitgevoerd schadeherstel. 

Truck & Trailerservice

Wij maken samen met u een dynamische onderhoudsplanning voor dieselaangedreven voertuigen, alternatieve brandstoffen zoals LNG en elektrische trucks.

Bestelwagenservice

LVS biedt complete service voor uw bedrijfswagens. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met de modernste apparatuur.

Bestelwagen opbouwservice

Heeft u een opbouw nodig voor uw bedrijfswagen? Of een koel/vries combinatie? Wij regelen het. Dat is het voordeel van LVS. Wij hebben contacten met carrosseriebouwers en weten de juiste vr…

Driver development specialist

De rijstijl van de chauffeur is van grote invloed op de truck en de prestaties. Met gerichte trainingen en coaching helpt onze Driver Development Specialist u om uw truck(s) op de juiste ma…

Code 95 chauffeurstrainingen

Alles afgestemd op het dagelijks werk van de chauffeur. Theorie wordt afgewisseld met praktijk. De trainingen zorgen voor een hogere verkeersveiligheid en lagere exploitatiekosten.

Financiering en Verzekering

LVS denkt graag met u mee over de beste transportoplossing voor uw bedrijf en we helpen u ook met het vinden van de meest passende financieringsoplossing.

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer is een effectieve manier om de beschikbaarheid van voertuigen te verhogen en te besparen op de kosten voor service en onderhoud.

Onderdelenservice

Wij leveren u graag onderdelen, service en technische ondersteuning om uw wagenpark in topconditie te houden.

Meer weten over onze dienstverlening?
Wij helpen u graag verder!

Dennis Westra_LVS-trucks

Dennis Westra

Service Coördinator
Richard Veltrop_LVS Trucks

Richard Veltrop

Service Coördinator
Heerenveen_Jan-Jurjen Zandstra_LVS-Trucks_1-1

Jan-Jurjen Zandstra

Service Coördinator
Mike Blaauboer_LVS-BoL_

Mike Blaauboer

Service Coördinator

René Wagenaar

Service Coördinator