Service en onderhoud

Service en onderhoud

LVS_Werkplaats_22-LR (17)

U moet kunnen blijven rijden

De juiste service op het juiste moment is essentieel. Wij hebben de kennis en de apparatuur voor alle mogelijke services die nodig zijn om uw materieel, diesel-, LNG- of elektrisch aangedreven, rijdend te houden. 

Een bedrijfswagen, trekkend- of getrokken materieel, wij zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk weer op de weg zijn. Dat geldt overigens 24/7, want we weten dat niet alles zich laat plannen. U mag van ons verwachten dat als u ons belt dat we dan ook onmiddellijk voor u klaar staan, waar u ook bent.

Onderhoud
gebaseerd op de inzet

Wij kijken naar wat u doet met uw voertuig. Rijdt u internationaal, werkt u in de bouw of bent u actief in de binnenstedelijke distributie? 

Uw werkzaamheden bepalen de manier van onderhouden. In de distributie is er veel stop-en-go, terwijl lange afstanden vaak samengaan met vollast. Werken op de bouwplaats geeft weer een ander soort belasting. Samen kijken we naar de onderhoudsbehoefte en stellen een onderhoudsplan op.

LVS_Werkplaats_21-LR (1)

Uw bedrijfsvoertuig in topconditie

Wat we willen is een zo hoog mogelijke productiviteit en een zo laag mogelijke frequentie van het werkplaatsbezoek, om nog maar te zwijgen over ongeplande stilstand. 

Daarom willen we mogelijke problemen steeds voor zijn. Preventief onderhoud zorgt er namelijk voor dat door slijtage-delen net iets eerder te vervangen, we voorkomen dat u verrassingen onderweg heeft. Maar dat niet alleen, want goed onderhoud betekent ook een voertuig in topconditie en dus een lager brandstofverbruik en uiteindelijk lagere exploitatiekosten.

Werkplaats LVS

Team ervaren truckspecialisten

U heeft een aanspreekpunt en een ervaren team dat u dag in dag uit bijstaat. Onze monteurs en servicecoördinatoren worden voortdurend getraind om de vragen van vandaag, maar ook die van morgen te kunnen beantwoorden.

Meer weten over onze dienstverlening?
Wij helpen u graag verder!

Dennis Westra_LVS-trucks

Dennis Westra

Service Coördinator
Richard Veltrop_LVS Trucks

Richard Veltrop

Service Coördinator
Heerenveen_Jan-Jurjen Zandstra_LVS-Trucks_1-1

Jan-Jurjen Zandstra

Service Coördinator
Mike Blaauboer_LVS-BoL_

Mike Blaauboer

Service Coördinator

René Wagenaar

Service Coördinator