Over LVS

Werkplaats LVS

Wij zorgen dat uw bedrijf in beweging blijft!

Wie wij zijn? Wij zijn LVS, een familiebedrijf dat al sinds 1936 bekend staat om betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service binnen transport. Ons familiebedrijf heeft deze reputatie weten op te bouwen door consequent aan de bedrijfsfilosofie vast te houden: doen wat we beloven.

LVS_Werkplaats_22-LR (18)

Duurzame transport­oplossingen

Als Volvo Trucks-, Renault Trucks- en Renault Bedrijfswagens dealer voor Noord- Holland en Friesland zorgen wij dat uw bedrijf in beweging blijft. 

Wij bieden alle diensten om te zorgen voor maximale beschikbaarheid van uw truck, bedrijfswagen of getrokken materieel. Vanaf het meedenken over de beste, meest duurzame transportoplossing, tot het maken van een onderhoudsplan op maat en het trainen van uw chauffeurs voor het optimaliseren van het brandstofverbruik.

24/7 ondersteuning

LVS zorgt dat u kunt blijven rijden. Kennis van zaken, ervaring en passie maken dat wat u ook vraagt, wij het voor u regelen. 

Zeker voor het transport geldt dat er snel en proactief geschakeld moet worden. Maar ook dat uw truck of bedrijfswagen van essentieel belang is voor uw bedrijfsproces en dus voor uw rendement. Wij willen de productiviteit van uw voertuigen maximaliseren, stilstand minimaliseren en u 24/7 ondersteunen waar mogelijk.

Onze services
LVS vestiging Zwaag nacht

Meer weten over onze dienstverlening?
Wij helpen u graag verder!

Dennis Westra_LVS-trucks

Dennis Westra

Service Coördinator
Richard Veltrop_LVS Trucks

Richard Veltrop

Service Coördinator
Heerenveen_Jan-Jurjen Zandstra_LVS-Trucks_1-1

Jan-Jurjen Zandstra

Service Coördinator
Mike Blaauboer_LVS-BoL_

Mike Blaauboer

Service Coördinator

René Wagenaar

Service Coördinator