Driver development specialist

Haal het maximale rendement uit uw truck(s)

De rijstijl van de chauffeur is van grote invloed op de truck en de prestaties. Met gerichte trainingen en coaching helpt Driver Development Specialist Richard Verbree van LVS Trucks u om uw truck(s) op de juiste manier te gebruiken. Het resultaat: maximale uptime en (brandstof)efficiency. Maak kennis met ons aanbod.

LVS Aflever­instructie

Een nieuwe truck heeft allerlei nieuwe functies. Tijdens een LVS Trucks afleverinstructie worden alle ins en outs van uw nieuwe truck uitgelegd. Hoe ga je op een veilige en efficiënte manier om met het voertuig? Hoe werken alle actieve en passieve veiligheidssystemen? Waar moet je als chauffeur op letten? Ieder bedrijf en iedere truck is anders. Rijdt uw bedrijf internationaal of juist vooral in de stad? En wat vervoert u? Dat vraagt om maatwerk en daarom is deze afleverinstructie afgestemd op de inzet van de truck en de kennis van de chauffeur.

Dit wil ik

Volvo Connect

De techniek in trucks wordt steeds geavanceerder. Om alle mogelijkheden van een truck te benutten, is het juiste gebruik door de chauffeur essentieel. Geavanceerde tools als Volvo Connect helpen daarbij. Volvo Connect is een Volvo Data Management Systeem voor wagenparkbeheer dat onder meer inzicht geeft in de status, locatie en onderhoudsgeschiedenis van een truck. Volvo Connect volgt ook de rijprestaties van de chauffeur. Op basis van data kunnen we bijvoorbeeld de rijstijl van de chauffeur analyseren en aanbevelingen doen aan de hand van een Volvo Connect Rijrapportage.

Volvo Connect kent vier serviceabonnementen. Interesse? Wij vertellen u graag meer.

Dit wil ik

LVS Training on the job

Benieuwd hoe u het maximale rendement uit uw truck(s) haalt? Met training on the job gaat onze Driver Development Specialist een dag(deel) op pad met de chauffeur in zijn of haar dagelijks werk. Aan de hand van gereden data uit Volvo Connect en het type voertuig, krijgt de chauffeur gerichte, praktische tips en adviezen. De praktijk leert dat een brandstofbesparing van 5 à 10 procent mogelijk is.

Dit wil ik

LVS Fuel Coaching

Brandstof is een van de grootste kostenposten binnen de transportsector. Chauffeurs gericht coachen en begeleiden bespaart brandstof. Zuinig rijden is namelijk niet moeilijk, als je maar weet wat je als chauffeur kunt doen en hoe je alle functies van een truck op de juiste manier gebruikt. Om chauffeurs daarin te coachen en te adviseren, bieden we Fuel Coaching aan. Daarbij wordt de chauffeur minimaal 12 maanden begeleid door onze Driver Development Specialist. Op basis van data van het voertuig, krijgt de chauffeur tips om zuiniger te rijden. Brandstofbesparing van 5 à 10 procent is mogelijk. Een juist gebruik leidt tot een beter verbruik.

Dit wil ik

Interesse? Onze Driver Development Specialist
helpt u graag verder!

RichardVerbree_LVS-Trucks

Richard Verbree

Driver Development Trainer