Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer

Precies weten waarop u kunt bijsturen of wat er aandacht nodig heeft in uw wagenpark? Wagenparkbeheer is een effectieve manier om de beschikbaarheid van voertuigen te verhogen en te besparen op de kosten voor service en onderhoud. Wij zorgen voor uw wagenpark zodat u zich kunt richten op uw business.

Dat biedt zekerheid

Wagenparkbeheer biedt (financiële) zekerheid. De onderhoudsbehoefte van uw wagenpark wordt tot in detail gevolgd. Zo weet u precies wat er op welk moment moet gebeuren en welke kosten u kunt verwachten. Tussentijds monitoren we continu de voortgang.
 

LVS-Trucks-Renault-Trucks-C-K-008

Continu analyseren en verbeteren

Meten is weten. Onze specialisten analyseren constant data en bespreken deze periodiek met u. Wat valt bijvoorbeeld op in uw vloot? Welke componenten zorgen voor de meeste uitval? En wat kunnen we preventief doen om de beschikbaarheid verder te verbeteren? Zo optimaliseren we het wagenparkbeheer continu. Ook heeft u op elk gewenst moment inzicht in de exacte locatie en status van o.a. uw chauffeurs, trucks, het brandstofverbruik.

Preventief onderhoud

Wagenparkbeheer betekent ook preventief en proactief handelen. Bij een reguliere service- en onderhoudsbeurt bekijken we de status van slijtagedelen. Is een onderdeel op korte termijn aan vervanging toe? Dan kunnen we dat in overleg meteen meenemen bij de reguliere service- en onderhoudsbeurt. Dat scheelt u een extra rit naar de werkplaats.

De voordelen van wagenparkbeheer

  • U heeft geen omkijken naar het onderhoud van uw wagenpark
  • Maximale uptime
  • Inzicht in de prestaties van trucks en chauffeurs
  • Grip op kosten

Meer weten over onze dienstverlening?
Wij helpen u graag verder!

Dennis Westra_LVS-trucks

Dennis Westra

Service Coördinator
Richard Veltrop_LVS Trucks

Richard Veltrop

Service Coördinator
Heerenveen_Jan-Jurjen Zandstra_LVS-Trucks_1-1

Jan-Jurjen Zandstra

Service Coördinator
Mike Blaauboer_LVS-BoL_

Mike Blaauboer

Service Coördinator

René Wagenaar

Service Coördinator