Amber Viskil

"Bij LVS voel je je
gewaardeerd als medewerker"

LVS brengt je vooruit

“Sinds een paar maanden werk ik bij LVS. Ik zocht een baan waarin ik mijn interesse in techniek kon combineren met contact met mensen. Als Sales Engineer komt dat mooi samen en daarmee is dit voor mij een ideale functie.”

 

Bekijk de video van Amber >>>

Samen werken aan mooie nieuwe trucks

“Als Sales Engineer heb ik verschillende werkzaamheden. Het grootste deel van de tijd ben ik bezig met het begeleiden van de opbouw van een nieuwe truck. Daar zijn vaak meerdere partijen bij betrokken, zoals carrosseriebouwers en spuiterijen. Als dealer zijn wij de spin in het web en verzorgen wij de coördinatie. Ik stem met alle partijen af wat zij van ons nodig hebben, zorg ervoor dat alle informatie goed in het systeem staat en informeer alle partijen bij tussentijdse wijzigingen in de planning.”

Werken in de uitdagende wereld van trucks

“Voordat ik hier kwam werken, had ik wel een technische achtergrond maar geen ervaring met vrachtwagens. De technische mogelijkheden van trucks vind ik heel interessant. Het is soms best een puzzel om de wensen van een klant mogelijk te maken, maar het is mooi om te zien wat er technisch gezien allemaal mogelijk is. Verder valt me op hoe snel de ontwikkelingen gaan, bijvoorbeeld nu met elektrisch.”

LVS-Amber-Viskil-5

Contact met mensen

“Als Sales Engineer doe ik ook andere werkzaamheden. Is een truck klaar om afgeleverd te worden? Dan regel ik een taart en een bos bloemen voor een feestelijke aflevering. Daarnaast maak ik klanten wegwijs in de digitale services van Volvo. Ik richt de digitale omgeving voor hen in en leg uit hoe het werkt. Sales Engineer is echt een veelzijdige functie, waarin ik mijn interesse in techniek goed kan combineren met contact met mensen.”

Informele werksfeer

“Dat ik ja heb gezegd tegen de functie, komt ook voor een groot deel door LVS. Tijdens het kennismakingstraject kreeg ik een heel goed gevoel over LVS als werkgever. Ik heb hele goede gesprekken gehad en ik heb ook een dag meegelopen. Wat me toen opviel was de prettige sfeer. Er hangt een informele werksfeer. No-nonsens en met een mentaliteit van: ‘we gaan samen aan de bak’. Dat spreekt mij heel erg aan.”

LVS-Amber-Viskil-4
LVS-Amber-Viskil-2
LVS-Amber-Viskil-3
LVS-Amber-Viskil-1

Uitgebreid inwerkprogramma

“Ik ben heel goed ontvangen toen ik hier kwam werken. Er was een inwerkprogramma van twee weken samengesteld. Toen heb ik kennisgemaakt met collega’s, online trainingen gevolgd bij Volvo en ben ik wegwijs gemaakt in de werkprocessen. Zo leerde ik alle facetten van het bedrijf en het werk goed kennen. Ook in de periode daarna werd er door mijn leidinggevende regelmatig geïnformeerd hoe het ging. Sinds ik hier werk, ben ik alleen maar enthousiaster geworden over hoe LVS invulling geeft aan het werkgeverschap. Je voelt als medewerker echt de waardering. Niet alleen door die leuke attentie rond de feestdagen, maar vooral door de aandacht die er is voor jou als persoon.”

Amber Viskil, Sales Engineer, LVS Broek op Langedijk
Er ging iets mis met het versturen. Probeer het opnieuw, of neem contact met ons op.

Enthousiast geworden? 
Stuur een open sollicitatie