Kennissessie elektrisch rijden

Kennissessie elektrisch rijden

Afgelopen week hebben wij bij LVS twee kennissessies over elektrisch rijden georganiseerd. In totaal hebben wij maar liefst 150 bezoekers mogen ontvangen die zijn ondergedompeld in de wereld van elektrisch rijden. Nu is het moment!

Op woensdagmiddag was de kennissessie gericht op elektrisch rijden voor bedrijfswagens. Onafhankelijk expert Jasper Engel heeft de genodigden alle aspecten van elektrisch rijden voorgelegd. Denk hierbij aan het laden van elektrische bedrijfswagens, de actieradius, zero emissie zones, de SEBA subsidie en nog veel meer.

Donderdagavond heeft onafhankelijk expert Johnny Nijenhuis alle aanwezigen verteld over het rijden met elektrische trucks en wat voor impact dat heeft op de verschillende bedrijven. Tijdens een panelgesprek met Wim Roks (Simon Loos), Mart de Waard (Danmel Transport) en Rob Konijn (Germieco) hebben zij hun kennis en persoonlijke ervaringen met betrekking tot elektrisch rijden gedeeld. Dit was een waardevolle toevoeging aan de avond.

Vanaf 2025 gaan de eerste zero emissie zones in, dat betekend dat vroeg of laat de overstap naar uitstootvrije bedrijfswagens en trucks gemaakt zal moeten worden. Volgens Johnny Nijenhuis is in 2029 meer dan 50% van alle vrachtwagens elektrisch. 

Wij bij LVS hebben een uitgebreid aanbod volledig elektrische trucks en bedrijfswagens. Bent u benieuwd welke stappen voor u nu al realistisch zijn en wat er op langer termijn mogelijk is? Wij helpen u er graag mee opweg! Het maakt nog niet uit welke keuze u maakt, als u maar een keuze maakt!

IMG_0110
IMG_0149
IMG_0168
IMG_0125
IMG_0148
IMG_0196