IMG_6377

Kennissessie 'Elektrisch rijden, nú is het moment'

Op 24 november 2022 organiseerde LVS Trucks de kennissessie 'Elektrisch rijden, nú is het moment'. Ruim 65 genodigden uit Noord-Holland en Friesland kwamen naar het Experience Centre in Zwaag om kennis op te doen en te delen en om stappen te maken naar Zero Emissie transport.

Omdat deze enorme transitie binnen transport veel vragen opwerpt, nodigde LVS haar klanten uit voor een kennissessie. Hierbij nam onafhankelijk expert Johnny Nijenhuis de gasten mee in de rentabiliteit, de gunstige AanZET subsidie die begin 2023 wordt verdeeld, de oplaadmogelijkheden en alle andere mogelijke vraagstukken en antwoorden rondom de transitie naar een duurzaam wagenpark.

IMG_4432

Daarnaast schoven ervaringsdeskundigen Mathijs Vrijbloed van Vrijbloed Transport en Mart de Waard van Danmel Transport aan en was ook Boyd Schooneman van NXT Mobility aanwezig om met elkaar kennis te delen en klanten vooruit te helpen.

Sprekers (v.l.n.r.) Johnny Nijenhuis, Mart de Waard, Mathijs Vrijbloed en Boyd Schooneman.

IMG_6368

"De uitermate interessante presentatie heeft ons aan het denken gezet. De ontwikkelingen gaan sneller dan verwacht, dat is zeker."

Bij aankomst werden de gasten op een indrukwekkende manier 'verwelkomt' door een haag van 100% elektrische trucks. Onder andere een Renault Trucks D E-Tech 6x2 met kraan en een 4x2 bakwagen, twee Volvo FE Electric 6x2 kraan kipper's en een 4x2 met portaalarm opbouw, een Volvo FL Electric 4x2 bakwagen, de Renault Master E-Tech en de Volvo FH Electric stond de gasten 'op te wachten'.

IMG_6363
IMG_6323
IMG_6326
IMG_6377

"Ik weet dat we om moeten en dit geeft weer nieuwe, interessante inzichten waar we mee aan de slag kunnen."

Bent u ook geïnspireerd om stappen te maken naar duurzaam transport, wij helpen u graag verder vooruit. Door nú vooruit te denken, grijpt u straks niet mis.