Pasqual Stunnenberg

‘Ruimte om je
te specialiseren’

LVS brengt je vooruit

Het werk als Eerste Bedrijfsautotechnicus wordt steeds leuker en diverser. Er komen nu steeds meer elektrische trucks in de werkplaats en qua aandrijving is elektrisch een wereld van verschil met een dieselvoertuig.  Bij LVS heb ik de kans gekregen om me te specialiseren in elektrisch. Ik heb een cursus gevolgd en ben EV-gecertificeerd, daarmee mag ik aan elektrische trucks werken.

Werken-bij-LVS-pasqual-1
Werken-bij-LVS-pasqual-2
Werken-bij-LVS-pasqual-3
Werken-bij-LVS-pasqual-7
Werken-bij-LVS-pasqual-4

Allround takenpakket

Uiteraard doe je als monteur veel meer. Als Eerste Bedrijfsautotechnicus heb je een heel allround takenpakket. Dat zit hem zowel in de werkzaamheden die je uitvoert als het type voertuigen waar je aan werkt. Dat varieert van een bestelbus tot een grote Volvo FH16. Ook in de werkzaamheden zit veel afwisseling. Dat varieert van een reguliere onderhoudsbeurt tot reparaties, APK-keuringen en tachograafijkingen.

Het oplossen van complexe stroringen vind ik het meest interessant. Laatst werd hier bijvoorbeeld een truck binnengereden die was stilgevallen. Het probleem zat hem in een datakabel. In een truck zitten heel wat kilometers kabel, dus het is best een uitdaging om de exacte locatie te vinden en de storing op te lossen. Dat vind ik heel leuk om te doen.

Begeleiden van jong talent

Ik werk nu in totaal twaalf jaar bij LVS en ben ook leermeester bij onze vestiging. In die rol begeleid ik leerlingmonteurs en stagiaires. Ik vind het ontzettend leuk om kennis over te dragen en leerlingen te zien groeien.

Goede privé-werkbalans

LVS is een werkgever die voor zijn personeel staat en rekening met je houdt. Alles is bespreekbaar, zowel qua werk en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, als privé. Mijn dochter sport bijvoorbeeld op hoog niveau en heeft geregeld wedstrijden in het buitenland. Af en toe moet ik daarom een dag vrij nemen en ik krijg altijd de volledige medewerking om dat te doen.

Pasqual Stunnenberg, Eerste Bedrijfsautotechnicus & Leermeester, LVS Beverwijk
Er ging iets mis met het versturen. Probeer het opnieuw, of neem contact met ons op.

Enthousiast geworden? 
Stuur een open sollicitatie