Stefan Bruining

'Ruimte om je
te ontwikkelen'

LVS brengt je vooruit

Vrachtwagens hebben mij altijd geïnteresseerd en dan vooral de techniek. Sleutelen is echt mijn ding. Als Eerste Bedrijfswagenmonteur sleutel ik aan trucks, bestelwagens en trailers.

Werkdag

Als monteur doe je geen dag hetzelfde werk en die afwisseling maakt het werk zo leuk. ’s Ochtends begin je met een bak koffie en dan vertelt de werkplaatschef welke klussen je krijgt. Dat kan variëren van een APK-keuring tot een onderhoudsbeurt, reparatie of het oplossen van een storing. De uitzoekklussen vind ik het meest interessant. Bijvoorbeeld een storing oplossen of een motor helemaal uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Als de truck daarna weer goed loopt, geeft dat echt een voldaan gevoel.

<small>Bekijk video:<strong> Stefan Bruining, eerste Bedrijfswagenmonteur bij LVS Leeuwarden aan het woord.</strong></small>
Bekijk video: Stefan Bruining, eerste Bedrijfswagenmonteur bij LVS Leeuwarden aan het woord.

Ontwikkelen

Ik ben nu dertien jaar monteur. In de tijd heb ik de kans gekregen om me verder te ontwikkelen. Zo heb ik mijn papieren gehaald om APK-keuringen en tachograafijkingen te mogen doen. LVS heeft mij ook de kans gegeven om mijn vrachtwagenrijbewijs te halen. Handig, want nu kan ik als ik een reparatie heb uitgevoerd zelf een proefrit maken met een truck om te kijken of het goed is. Ook volg je als monteur regelmatig cursussen zodat je op de hoogte bent van de nieuwste technieken in trucks.

Werken-bij-LVS-Verhalen-Stefan-1
Werken-bij-LVS-Verhalen-Stefan-3
Werken-bij-LVS-Verhalen-Stefan-2

Werkgever

Als monteur heb je bij LVS een prima werkplek. Je werkt in een moderne werkplaats met goed gereedschap en leuke collega’s. Het is een hechte groep die voor elkaar klaar staat en elkaar helpt. LVS is ook een sociale werkgever. Als er iets is in je privésituatie denken ze met je mee en in overleg is er heel veel mogelijk. Ze zijn heel goed voor de werknemers. En ook niet onbelangrijk: de personeelsfeestjes en uitjes zijn altijd leuk en gezellig.

Stefan Bruining, Eerste Bedrijfswagenmonteur, LVS Leeuwarden
Er ging iets mis met het versturen. Probeer het opnieuw, of neem contact met ons op.

Enthousiast geworden? 
Stuur een open sollicitatie