Wesley Bankras

‘LVS geeft je
de ruimte om te groeien’

LVS brengt je vooruit

Het leukste aan mijn werk? Dat is de grote afwisseling qua werkzaamheden. Als technisch specialist is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met een reparatie of onderhoud, een paar uur later voer je een APK-keuring of een tachograafijking uit. Het meest enthousiast word ik van het oplossen van storingen. Als een truck binnenkomt met een elektronicaprobleem, ga ik stap voor stap op zoek naar de oorzaak. Ik vind het een mooie uitdaging om de storing te vinden en uiteraard op te lossen.

<small>Bekijk video:<strong> Wesley Bankras, Technisch Specialist bij LVS Zwaag aan het woord.</strong></small>
Bekijk video: Wesley Bankras, Technisch Specialist bij LVS Zwaag aan het woord.

Persoonlijke ontwikkeling

Toen ik aangaf dat ik me verder wil ontwikkelen in het diagnosewerk, gaf LVS mij de ruimte om me daar in te specialiseren. In de werkplaats krijg ik daarbij goede ondersteuning van ervaren collega’s die mij alle ins en outs vertellen. De kans om me verder te kunnen ontwikkelen is ook een belangrijke reden geweest om voor LVS te kiezen. Ik wil stappen blijven zetten en nieuwe dingen aanpakken. Wat de toekomst precies brengt weet ik nu nog niet, voorlopig blijf ik sleutelen, maar het spreekt mij aan dat LVS de mogelijkheid biedt om verder te groeien in het bedrijf.

Werken-bij-LVS-wesley-3
Werken-bij-LVS-wesley-2

Teamwork

Bij LVS hangt een prettige werksfeer en word je gezien. De directeur kent je bij naam en komt ook regelmatig langs op de werkvloer om te vragen hoe het met je gaat. Je werkt met leuke collega’s en doet het echt samen als een team. Kom je ergens niet uit? Dan is er altijd een collega die je om hulp kan vragen. En moet er een stapje extra worden gezet om het werk af te krijgen? Dan doen we dat met zijn allen. Daarnaast zijn er regelmatig leuke activiteiten en uitjes zodat je je collega’s ook in een andere setting ziet en spreekt. Ook dat draagt bij aan het teamgevoel en een prettige werksfeer.

Wesley Bankras, Technisch Specialist , LVS Zwaag
Er ging iets mis met het versturen. Probeer het opnieuw, of neem contact met ons op.

Enthousiast geworden? 
Stuur een open sollicitatie