Wiltsje Aardema

‘LVS geeft je
de ruimte om te leren’

LVS brengt je vooruit

Ik ben bij LVS begonnen als leerling. Toen werkte ik vier dagen in de week bij LVS en ging ik één dag per week naar school. Via dit BBL-traject heb ik eerst mijn opleiding voor Tweede Bedrijfsautotechnicus gedaan en daarna de opleiding tot Eerste Bedrijfsautotechnicus gevolgd. De combinatie van werken en leren beviel mij heel goed. Op deze manier kun je theorie en praktijk goed met elkaar combineren.

 <small>Bekijk video:<strong> Wiltsje Aardema, eerste Bedrijfswagenmonteur bij LVS Heerenveen  aan het woord.</strong></small>
Bekijk video: Wiltsje Aardema, eerste Bedrijfswagenmonteur bij LVS Heerenveen aan het woord.

Doorleren

Inmiddels heb ik mijn opleiding tot Eerste Bedrijfsautotechnicus afgerond en mag ik alle werkzaamheden uitvoeren. Dat varieert van onderhoud, reparaties en diagnose stellen tot het opbouwen en rijklaar maken van nieuw af te leveren voertuigen. Daarnaast volg ik nu een opleiding tot APK-keurmeester en tachograaftechnicus, zodat ik ook tachograafijkingen kan doen. Ik wilde zelf graag doorleren en bij LVS krijg ik die ruimte. Ook tijdens mijn opleiding kreeg ik alle ruimte en werd er meegedacht zodat ik werk en school goed met elkaar kon combineren. Het is een uitstekende plek om het vak in de praktijk te leren.

Werken-bij-LVS-wiltsje-2
Werken-bij-LVS-wiltsje-5
Werken-bij-LVS-wiltsje-4
Werken-bij-LVS-wiltsje-1
Werken-bij-LVS-wiltsje-3

Hoe lastiger, hoe leuker

Bij LVS werk je aan een groot aantal verschillende voertuigen, letterlijk van bestelbus tot Volvo FH16. Het kan zijn dat je ‘s ochtends begint met een oliebeurt voor een truck, vervolgens gaat sleutelen aan een trailer en dat er daarna een bestelwagen binnenkomt met een storing. Diagnoses stellen en problemen oplossen vind ik het allerleukste. Voor mij geldt eigenlijk: hoe lastiger, hoe leuker. Het is een combinatie van met je hoofd en je handen werken. Eerst moet je goed nadenken om het probleem te vinden en daarna ga je sleutelen om het te repareren.

Als werknemer vind ik LVS een topbedrijf. Er hangt een goede werksfeer en collega’s staan voor elkaar klaar. Als er om 18.00 uur bij jou een truck binnenkomt met een storing, dan vragen andere collega’s hoe ze je kunnen helpen. Je staat er nooit alleen voor.

Wiltsje Aardema, Eerste Bedrijfswagenmonteur , LVS Heerenveen
Er ging iets mis met het versturen. Probeer het opnieuw, of neem contact met ons op.

Enthousiast geworden? 
Stuur een open sollicitatie